De Confederatie Bouw organiseert samen met hhp en SiteManager de tweede editie van de wedstrijd:
"Test je Bouwkennis" met als hoofdprijs een hhp ANDULLATIE ANDUMEDIC
 waar we er 3 van wegschenken.

De wedstrijd "Test je Bouwkennis" begint op 01/09/2015 en eindigt op 15/02/2016

Gedurende deze periode kunnen deelnemers hun bouwkennis testen door het beantwoorden van vragen waarbij men punten verzamelt die kans geven op talrijke prijzen.

Hoe gaat het in zijn werk ?

1) Verzamel punten

Na het aanmaken van een persoonlijke account, krijgt de deelnemer een mail met zijn persoonlijke inlogcode. Met deze inlogcode en zijn e-mail-adres kan de deelnemer inloggen op het spelbord van de wedstrijdMen kan daarna starten met het verzamelen van punten.

Punten scoort men enerzijds door het beantwoorden van de hoofdvragen. Deze staan in de magazines Bouwbedrijf en Construction (editie september-oktober-november-december 2015 en februari 2016). Hebt u een editie gemist? Geen paniek, u kunt de hoofdvragen steeds terugvinden en beantwoorden op deze site.

Anderzijds kan men extra punten verzamelen door te klikken op de tegels ( sponsor- of prijstegel ). Het juist beantwoorden van de vraag die zich achter de tegels bevindt, geeft recht op extra punten.2) Plaats uw pion(nen) op het ganzenbord en win tal van prijzen

Op sommige tegels van het spelbord kan men prijzen winnen. De deelnemer zet, in ruil voor enkele van zijn punten, een pion in op de tegel waarvan hij de prijs wil winnen.

Zodra de pion op een tegel geplaatst is, zal men een schiftingsvraag moeten beantwoorden. Op basis van het antwoord op deze vraag, zal de prijs toegekend worden aan de winnaar.

Het is mogelijk meerdere pionnen op eenzelfde tegel te zetten. Dit geeft de mogelijkheid de schiftingsvraag meerdere keren te beantwoorden waarbij de kans om de prijs te winnen toeneemt. De deelnemer kan de pionnen op het spelbord steeds verplaatsen naar andere prijstegels of eventueel inruilen voor punten.

3) De gouden pion: win 1 van de 3 ANDULLATIE ANDUMEDIC

Op het moment dat de deelnemer 45 punten heeft behaald, krijgt hij
een gouden pion.

Met deze gouden pion dingt hij mee naar de hoofdprijs,
een andullatie Andumedic.

De hoofdprijs wordt uiteindelijk toegekend aan de deelnemer die
het juiste antwoord op de schiftingsvraag het dichtst benadert.


Doe mee en win talrijke prijzen!
Doe Mee en Win!